Vælg den rigtige emballage til din webshop eller butik

Vælg den rigtige emballage til din webshop eller butik

Hvad enten du er ejer af en webshop eller en butik, så er emballage til forsendelse af dine varer blevet en vigtig del af din forretning. Der er mange penge at spare ved at bruge den rigtige papkasse, der passer til dine vare. Det er ærgerligt at sende varer med en forkert type papkasse, som kan ende med, at kunden sender den retur, da den ikke har kunnet tåle transporten.

Emballage til webshop

Er du ejer af en webshop eller står for forsendelserne, så kan du stå med udfordringerne om at finde den rette størrelse papkasse til at sende varerne i. Det er blevet lettere i dag at finde en emballage, der passer til dit behov. Der findes papkasser, som er fleksible i højden, der giver dig den mulighed at kunne sende forskellige vare med samme type kasse. Ønsker du, at dine papkasser skal kunne returneres af dine kunder, så kan du også få returkasser til det. Det er også vigtigt at kunne pakke varer, så de undgår stød under transporten, og der er boblefolie eller kassefyld godt at bruge. Se mere her om valg af emballage til din webshop hos Systemkassen.

Emballage til butikken

Er du indehaver af en butik, hvor du har behov for at sende dine vare til dine kunder, så er det en god idé at vælge emballage, der passer til dine varer. Du kan vælge standard papkasser, som dækker de fleste butikkers behov. De er slidstærke, så du sikrer, at dine vare kommer frem til kunden i den rette stand. Hvis du vil sende dine vare som en gave, så kan du vælge pæne gaveæsker. Og så skal du huske at købe fyld såsom boblefolie eller kassefyld til papkasserne, så varerne kan modstå transporten.

Papkasser til kød og frugt

Har du behov for at sende varer som kød eller frugt, så kan du vælge emballage, der er skræddersyet til disse formål. Papkasser til forsendelse af kød og fisk er udført i vandafvisende materiale og er ligeledes isoleret, og så skal de overholder logistikkædens fysiske krav. Fiskekasser er udført i massivt pap, som er velegnet til transport af både fersk og frossen fisk. Kasser til transport af frugt er vigtigt, da de kan stables således, at de undgår stød under forsendelsen, og kommer frem til kunden i fin stand.

Fyld til forsendelser

Når du har fundet den foretrukne papkasse, så er det en god idé at tænke på fyld, der beskytter dine vare under forsendelsen. Boblefolie eller kassefyld er gode til dette formål. Og så er det også en god idé at få indkøbt tape og tapedispenser og ikke mindst følgeseddellommer. Så burde du nu være helt klar til at sende dine vare trygt afsted til dine kunder.

Back to top