Sådan finder du den rette blæk til din printer

Sådan finder du den rette blæk til din printer

Printere findes i mange former. Det samme gælder printerblæk. Når du køber din printerblæk er det essentielt, at du køber den blæk, som passer til lige netop din printer. Selvom mange blækpatroner ligner hinanden til forveksling, virker en printer nemlig kun, når den er forsynet med den blæk, som er udviklet til modellen.

Kend printeren

 

Før du går på nettet eller besøger en fysisk forhandler af printerblæk, skal du sikre dig, at du kender din printer. Det er ikke nok at kende navnet på printerfabrikanten. Enhver printerfabrikant fremstiller et væld af forskellige modeller, og hver model har sit eget serienummer. Serienummeret fremgår ofte forrest på din printer. Skriv det ned eller tag et billede af nummeret, før du går på jagt efter dine blækpatroner.

 

Besøg Tonerland

 

Tonerland er blandt danskernes foretrukne online forhandlere af både almene kontorartikler og printerudstyr. I Tonerlands sortiment finder du blandt andet HP tango x blæk og rigtig mange af de andre mest almindelige blækpatroner til de printere, som oftest er at finde i de danske hjem.

 

Spørg din forhandler til råds

 

Hvis du er i tvivl om, hvilke blækpatroner der passer til din printer, bør du altid spørge din forhandler til råds. Når først du har pakket blækpatronerne ud, kan du ikke returnere dem, og derfor skal du sikre dig, at du har fået de rette patroner med hjem. Der findes i dag så mange forskellige printere, at du ikke nødvendigvis kan regne med, at en given printerforhandler har de patroner liggende, som passer til den printer, du har stående. Dog vil de fleste forretninger kunne bestille patronerne hjem til dig. De online forhandlere har som regel et bredere udvalg end de fysiske forretninger, og derfor kan det godt betale sig, at gå på nettet når du er ved at løbe tør for printerblæk.

 

 

 

 

Back to top