Derfor bør du bruge Næste Generation Digital Post (NgDP) til din elektroniske kommunikation

Derfor bør du bruge Næste Generation Digital Post (NgDP) til din elektroniske kommunikation

I dag er elektronisk kommunikation i hastig vækst. Det skyldes den stigende popularitet af smartphones og tablets samt udviklingen af nye apps og funktioner, der gør kommunikationen lettere og mere bekvem.

Elektronisk kommunikation omfatter mange forskellige ting som e-mail, instant messaging, videochat og sociale medier. Det har mange fordele, f.eks. at man hurtigt og nemt kan kommunikere med folk over hele verden. Der er dog også nogle ulemper, f.eks. risikoen for brud på privatlivets fred, hackning og lignende.

Men ser du bort fra den generelle udvikling inden for elektronisk kommunikation, og derimod retter fokusset mod den elektroniske kommunikation mellem offentlige myndigheder, organisationer og borger, er der kommet et nyt kapitel.

NgDP den nye standard for offentlig kommunikation

I en verden, hvor alting går stærkt, er det vigtigt at kunne stole på rettidig og effektiv kommunikation. Derfor er næste generation af digital post så vigtigt et værktøj for organisationer. Med næste generation af digital post kan organisationer hurtigt og nemt modtage og sende breve og dokumenter uden at skulle bekymre sig om den traditionelle postservice.

Desuden er næste generation af digital post mere sikker end almindelig post, hvilket betyder, at organisationer kan sende fortrolige oplysninger uden bekymring.

Endelig er næste generation af digital post mere omkostningseffektiv end traditionelle posttjenester, hvilket betyder, at organisationer kan spare penge, samtidig med at de stadig kan opretholde en pålidelig kommunikation. Af alle disse grunde er næste generation af digital post et vigtigt værktøj for enhver organisation.

Memo-formatet

En stor del af den nye Næste generation Digital Post er det nye Memo-format. Men hvad er MeMo?

MeMo er en ny fælles offentlig datastandard til at sende og modtage meddelelser. MeMo’s format er en grundlæggende ændring i det kommende generationsskifte. Formatet gør det muligt at sende forskellige typer meddelelser via internettet, herunder tekst, multimedier og data.

MeMo giver også mulighed for at sende meddelelser mellem enheder, f.eks. mellem en computer og en telefon.

MeMo-standarden er et vigtigt skridt fremad i NgDP’s mål om at skabe en enkelt, ensartet kommunikationsplatform for internettet. MeMo vil bidrage til at sikre, at meddelelser sendes og modtages hurtigt og sikkert, og at de let kan tilgås af alle, som bruger Næste generation Digital Post.

Få hjælp af den rette samarbejdspartner

Men som organisation kan der være udfordringer forbundet skiftet til MeMo og NgDP. Vil du gerne have en problemfri overgang til den nye standard og generelt en god start på det hele, kan vi i redaktionen anbefale, at du søger hjælp hos Postnord Strålfors.

Strålfors er specialister indenfor elektronisk kommunikation, hvor til dagligt hjælper SMV med at omstille deres elektroniske kommunikation til at blive mere værdiskabende. Dette sker gennem sparring og rådgivning, således at din organisation kommer godt derud af.

Back to top