2021 er året hvor din virksomhed skal i gang med en IoT cloud platform

2021 er året hvor din virksomhed skal i gang med en IoT cloud platform

Data er det som skaber overblik i det moderne forretningsliv. En IoT cloud platform udstyrer din virksomhed med den sidste nye teknologi indenfor data, og sikrer at din virksomhed holder sig opdateret på alle dets aktiver. Dataenes betydning afspejler sig også i hverdagen. Nedenfor kan du læse mere data og hvorfor en IoT platform netop har så stor en betydning i det moderen samfund.

 

Data i hverdagen

Det er ikke kun i forretnings henseende, at data er blevet en utømmelig kilde af information. Vi ser det også i sport og hverdagens mange gøremål.

 

I sportens verden, f.eks. fodbold, bliver hver enkelt spiller nu vurderet ud fra tal. Hvilken type løbemønstre spilleren har lavet osv. Det har ændret på måden fodboldklubber vurderer en spillers præstationer i moderne fodbold.

 

I det daglige benytter vi os også selv af data konstant. Vores smartwatch fortæller os hvor mange skridt vi har gået i løbet af dagen. Vores smartphone fortæller os hvor meget skærmtid vi har haft, sammenlignet de forrige dage. Data er i mange aspekter i hverdagen blevet en kontrolstyrende faktor.

 

Data i forretningslivet

Du har sikkert hørt om udtrykket ”information is power”. Det samme gælder data. Data og information er stort set den samme ting. Jo mere data du har omkring f.eks. forbrugeradfærd, desto bedre rustet er du også når du skal lancere et nyt produkt.

 

Det samme gælder internt i en virksomhed. Hvis du oplever at et bestemt område i din virksomhed stiger i omkostninger eller falder i produktivitet, så kan du monitorere området ud fra data og deraf blive klogere på problemet.

 

Hvis du har en virksomhed med store ambitioner, og ønsker du at få udbytte af de mange forretningsmæssige fordele som en IoT platform fører med sig, så 2021 året hvor du skal handle.

 

Du kan besøge Beacontower for en god IoT cloud platform, som kan hjælpe dig med at skalere din virksomhed i 2021.

 

Back to top