Almindelige indretningsfejl

Almindelige indretningsfejl

Nogle gange får det lidt for hurtigt når vi indretter derhjemme, vi mister overblikket og glemmer det store billede, derfor har vi lavet en lille gratis liste omkring de mest almindelige indretningsfejl. Her er vores liste på 6 almindelige indretningsfejl.

1. For lille tæppe

Et forkert placeret tæppe kan ødelægge det samlede indtryk af et værelse. Sørg for at tæppet i din stue er stort nok.

At have et tæppe, der er for lille eller forkert placeret, kan fuldstændigt ødelægge det samlede indtryk af et hjem. Et tæppe i en stue skal som minimum, mindst være lige så lang som sofaen.

Tips: I store værelse er det optimalt at have et lidt større tæppe, hvor møblerne kan stå på tæppet. I et mindre værelse kan møblerne med fordel stå udenfor tæppet.

2. For mange møbler – Fjern de overskydende møbler.

Du har sandsynligvis nogle pæne møbler, som du gerne vil vise frem. Men i stedet for at give værelset en dejlig følelse, kan værelset de er tale om i stedet føles overfyldt og begrænset.

Tips: Tænk over, hvilke møbler i værelset og om du virkelig bruger dem, hvis ikke fjern dem, der er overflødige.

3. Glemt belysning

Fordel dine lyskilder i hele værelse, så bliver det mere hyggeligt. Vidste du, at indretningseksperter anbefaler mellem tre og ti lyskilder i en stor stue? Det lyder måske meget, men det gør en reel forskel, hvis du kun har en lyskilde i loftet, midt i stuen.

Tip: Tre typer at belysning skal være tilgængelige i en stue: Generel belysning, arbejdsbelysning og stemningsbelysning. Hvis du mangler en stikkontakt og tænk at bruge en elektriker, husk for at din elektriker dobbelttjek så at din elektriker er autoriseret, dette er et lovkrav ved denne form for opgave.

4. Malerierne hænger før højt

Det er nemt at placere sine malerierne en anelse for højt op på væggen. Et forkert placeret maleri kan forringe indtrykket i et værelse, så vær opmærksom på dette når du skal placere dit maleri.

Tip: Et almindeligt trick er at placere maleriet i øjenhøjde

5. For store eller for små møbler

Store sofaer og lænestole er perfekte, hvis rummet er stort – ellers ikke.

Det kan næsten se lidt latterligt ud med en lille topersoners sofa i en kæmpe stue. Det kan se lige så forkert ud med en kæmpe sofa i et lille værelse. Det ser også dumt ud med en klodset lænestol ved siden af ​​en lille sofa eller et lille sofabord indrammet af flere store sofaer og lænestole.

6. Skilte med værdifulde ting ud mod gaden

Hvis du er ejere af en Arne Jacobsen stil eller PH-lampe så bør du overveje din sikkerhed hvis du placerer denne eksklusive indretning så at man kan se den fra gaden. Du kan nemlig være uheldig, at en kriminel får forbi dit hjem og ser din bolig som et potentielt mål. Hvis du gerne vil skilte med dine dyre designer ting, så gør dig selv en tjeneste og gør noget aktivt for din sikkerhed. Kontakt f.eks. en billig låsesmed i København for bedste og billigste hjælp.

 

 

 

Back to top