Komposit hegn fra Global hegn

Komposit hegn fra Global hegn

Global hegn levere hegn i solid komposit fra egen produktion

Komposit hegn er moderne og en sikker vinder blandt nybyggere rundt om i landet. Samt have ombygninger.

Hos Global hegn blev hegnet designet tilbage i 2005, hegnet har været designet og videre udviklet gennem tiden. Men tråden er den samme som ved første tanke.

Tanken om vedligeholdelsesfrie hegn

Med hegns stolper fra GH system fra Global hegn får du kvalitets stolper i varmgalvaniseret stål, dette sikre et holdbart og meget solidt stolpe valg.

Det har fra starten været vigtigt at hegnet bliver fremstillet i Danmark og ikke bare et importprodukt.

Der er mange komposit hegns løsninger på marked, flere løsninger i tyndere udgaver er efter hånden blevet en hyldevare byggemarkeder.

Men kun hos Global hegn ApS i Brøndby, fremstilles hegns stolper fra de rå plader til den færdige stolpe. Alle stolper og hegn låger og porte, bliver fremstillet og varmebehandlet i flydende zink bad.

Zink laget er også kendt som behandling af autoværn og lygtepæle, det er din sikkerhed for 20-30 års holdbarhed uden problemer i normale haver.

Kompositprofilerne fremstilles i kraftige kvalitets komposit og med tykkelsen på 32 mm er det blandt de kraftigste profiler på markedet.

Som en ekstra løsning tilbyder Global hegn også opsætning af hegn i hele Danmark. Men grundet kan underleverandører også tilbyde opsætninger.

Nybyggerier er det nye store indenfor komposit hegn

Global hegn er med hvor flere og flere nybyggerier bliver afsluttet, det er blevet meget normalt at enten typehus firmaerne laver aftaler om 1-2 læhegn i skæld ved terrasserne inden kunderne overtager deres hus.

Mens de steder hvor kunderne er flyttet ind, ses de går sammen 10-30 huse og køber en samlet pakke, hvor omfang og farvevalget af komposit hegns løsningerne bliver gjort ens at se på.

Sidder du med et hegns projekt stort eller småt, så kontakt Global hegn 7022 55 13

 

Back to top